More


  Sătmărenii, invitați să voteze proiectele prioritare pentru anul 2021

  - Advertisement -

  Primăria Municipiului Satu Mare îi invită pe sătmăreni să își exprime părerea privind activitatea instituției din 2020 și să voteze prioritățile pentru anul 2021, la următorul link:
  Rezultatele chestionarului vor fi folosite și pentru implementarea procesului de bugetare participativă și dezvoltarea unei platforme în acest sens, pentru care s-a câștigat deja finanțare europeană.
  Pentru a maximiza transparența întregului proces de bugetare participativă îi rugăm pe sătmăreni să participe în număr cât mai mare la această consultare online și să voteze prioritizarea proiectelor.
  ,,Lucrăm la implementarea și dezvoltarea unei platforme pentru bugetare participativă încă din luna septembrie a anului trecut. Avem nevoie de implicarea cetățenilor, precum și a altor parteneri din comunitate, inclusiv a ONG-urilor care au fost și până acum partenerii noștri în foarte multe proiecte. De asemenea, chestionarul ne va ajuta să evaluăm activitatea serviciilor publice și să vedem care sunt domeniilor care necesită îmbunătățiri”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.
  Răspunsurile sondajului rămân anonime, iar Primăria asigură confidențialitatea datelor completate.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img