More


  Campania de vaccinare implică Primăria Satu Mare într-o campanie de recrutare de pesonal medico sanitar și registratori

  - Advertisement -
     Ofițerul de presă al Primăriei Satu Mare, Alexandra Ardelean, ne-a comunicat cum că „Primăria Satu Mare recrutează personal medico-sanitar (medici și asistente) și registratori (cu cunoștințe de utilizare a calculatoarelor), conform legislației în vigoare, privind desfășurarea campaniei de vaccinare. Angajarea se va face pentru operaționalizarea celor 5 centre de vaccinare de pe raza municipiului Satu Mare, care vor fi deschise etapizat.” Este foarte bine că Primăria dă dovadă de transparență în mult mai multe domenii decât în trecutul apropiat, dar ar trebui să-și revizuiască sistemul de transmitere a informațiilor.
    Publicitatea este în general de două feluri: de persuadare și de informare. Despre publicitatea de persuadare nu doresc să vorbesc în aceste rânduri, dar despre publicitatea de informare mă văd obligat să-l anunț pe domnul Primar al Sătmarului și pe toți ceilalți edili la nivel de localități sau șefi la nivel de județ că este necesară și se face în general prin mijloace mass-media cu audiența cea mai ridicată. Cum Trustul nostru de presă Gazeta de Nord-Vest prin suporturile sale de publicitate (TV, on-line și print) este lider de piață în domeniu mă aștept ca să fim luați în considerare.
     Dacă pentru on-line cifrele la vedere vorbesc de la sine (lăsând la o parte audiențele calculate de tot felul de organizații obscure), pentru TV este mai dificil să oferim date concrete, nesupuse îndoielii, neexistând sisteme de audiență oficiale a televiziunilor locale. Din păcate pentru print (ziar la chioșc, intersecție sau abonament la adresă) am ajuns la cifre comparabile cu concurența nu neaparat datorită creșterii valorii noastre de piață, ci din cauza scăderii drastice a calității, tirajului, competenței profesionale și a managementului concurenței. Mă refer aici la printul în limba română, pentru că, necunoscând limba, nu am dreptul la opinie pentru print în alte limbi (maghiară, germană).
     Acestea ar fi motivele pentru care facem o solicitare deschisă de organizare a unui colocviu de presă în care să se stabilească prin contracte ferme, cu avantaje de toate părțile implicate. Acest colocviu ar putea fi comun sau cu negocieri directe. Cea mai bună soluție cred că ar fi ceva mixt. La comun să se dea cărțile pe față, iar contractele individuale să beneficieze de clauze de confidențialitae care pot fi dezvăluite doar organelor de control (Curtea de Conturi de exemplu).
     Revenind la scopul acestui articol, angajarea de personal, reamintim că Primăria invită personalul medical să-şi exprime disponibilitatea de a face parte din echipele care vor funcționa la nivelul fiecărui centru de vaccinare prin completarea unui formular pe care îl găsiți pe link-ul: https://docs.google.com/…/1Mq-T0eBWS…/edit…
  A consemnat Gruiță Ienășoiu


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img