More


  INVESTIȚIE! Sală de sport, la MOFTIN, inaugurată de ministrul dezvoltării, Cseke Attila!

  - Advertisement -

  În ziua de sâmbătă, 6 februarie, Cseke Attila – Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei a vizitat Sala Sporturilor din Moftinu Mic. Ministrul a fost primit de către Gheorghe David – primarul comunei Moftin.

  La acest eveniment au participat oficialități locale, județene, șefi de instituții, locuitori ai comunei și alți invitați de onoare. Această lucrare a fost finanțată de Compania Națională de Investiții a cărei valoare de execuție ( construcții și instalații ) se ridică la suma de 6.503.445,01 lei. Contribuția din bugetul local a fost de 248.000 de lei, care înseamnă amenajări exterioare și branșamente.  Proiectul a avut în vedere realizarea unei construcții cu regim de înălțime parter+etaj. Tribuna propusă este realizată din structură de beton monolit și este prevăzută cu scaune individuale.

  În componența construcției intră zona de sport : sală cu teren de sport multifuncțională, zona de vestiare-vestiare schimb, coridoare pentru circulație, grupuri sanitare și spații tehnice. De asemenea, spațiul cuprinde și o zonă de primire a oasperților și cea destinată spectatorilor, realizată pe 2 niveluri-parter și etaj. Suprafața sălii de sport este de aproximtiv 1445 mp. Amplasamentul face parte din domeniul public al statului și se va afla permanent în administrarea Comunei Moftin.   Mai multe informaţii despre acest eveniment veţi putea afla din emisiunea VIAŢA LA ŢARĂ, difuzată duminică, 7 februarie, de la ora 13.00, la NORD VEST TV şi din ziarul GAZETA DE NORD- VEST, din ziua de luni 8 februarie.

  Dumitru Țimerman  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img