More

    Accidente rutiere grave soldate cu victime

    La data de 19 februarie a.c., un bărbat, de 60 de ani, din Satu Mare, aflat la volanul unui autoturism ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ar fi pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu un imobil.

    Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că bărbatul se afla în stare de inconștiență, și nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

    În urma efectuării necropsiei, s-a constatat faptul că decesul conducătorului auto a survenit ca urmare a unor afecțiuni medicale.

    În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

     

    La data de 19 februarie a.c., polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, între localitățile Satu Mare și Botiz.

    Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că o femeie, de 27 de ani, din Negrești Oaș, aflată la volanul unui autoturism, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare în urma efectuării unei depășiri, ajungând în șanțul din partea opusă direcției sale de mers.

    În urma evenimentului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a femeii, avarierea unui indicator rutier și a unui stâlp de ghidare.

    În urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost negativ.

    În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

     

     

     

     

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE