More


  Spectacol folcloric la Teatrul Municipal Carei

  - Advertisement -

  Teatrul Municipal Carei a susținut luni, 22 februarie 2021, de la ora 18.00, spectacolul folcloric „De Dragobete, iubește românește” în compania Tarafului Ceatăra și a soliștilor Ansamblului Ceatăra.

  Invitata specială a evenimentului a fost îndrăgita solistă de muzică populară Georgiana Marina.

  În cadrul programului au fost interpretate cântece populare și de voie bună din mai multe zone folclorice românești de către solistele Ansablului Ceatăra: Vancea Giulia, Buboi Larisa, Abrudean Andreea, Silaghi Claudia, Fogaș Adelarespectiv Ana Glib. Aceastea au fost acompaniate de membrii Tarafului Ceatăra: prof. Vlad Pașca – vioară, Teodora Mihuț – gordună, prof. Adrian Pașca – braci.

  Georgiana Marina, invitata serii a susținut un recital de melodii populare și de dragoste din zona Codrului, extrem de apreciate de public. Acompaniată de Taraful Ceatăra, condus de prof.Adrian Pașca, solista sătmăreancă a adus multă emoție și bucurie publicului careian. Interpreta a prezentat o serie de melodii cunoscute din repertoriul propriu, dintre care amintim: „Am un bade Petrișor”, „Să trăiască cui i bine”, Cântă ceatarâș pă strune” sau „Nu mă mărit până-i soare”. Solista a oferit un bis la finalul recitalului, datorită aplauzelor insistente ale publicului entuziasmat.

  La finalul evenimentului, spectatorii i-au aplaudat cu drag pe artiști, răsplătindu-i astfel pentru acest cadou muzical deosebit, de Dragobete.

  Prezentatorul evenimentului a fost Adrian Ștefănuți.

  Pe durata spectacolului s-au respectat măsurile obligatorii în vigoare privind prevenirea răspândirii epidemiei de Covid-19.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img