More


  Amical: Sticla Turda- CSM Satu Mare 3-1 . Chitaș a ratat un penalty la 1-1!

  - Advertisement -

  sursa foto turdanews.ro

  CSM Satu Mare a cedat sâmbătă, scor 1-3 în fața celor de la Sticla Arieșul Turda  într-o partidă amicală ce s-a desfășurat pe stadionul „Municipal” din Turda.

  Elevii lui Ritli au făcut o primă repriză bună iar apoi au cedat în partea secundăă pe fondul schimbărilor efectuate de tehnicianul sătmărean.

  În minutul 8, Turda a avut prima ocazie, șutul-centrare al lui Hetea trecând prin fața porții. A fost faza care „a anunțat” meciul extrem de bun făcut de Hetea.

  În minutul 17, Busuioc a recuperat o minge la mijlocul terenului după o greșeală gravă în defensiva sătmărenilor, a pasat la Savu, acesta a trimis mai departe la Hetea, care a reușit să deschidă scorul. După alte zece minute, Savu a șutat de la marginea careului, însă mingea a fost respinsă de portarul oaspeților.

  Satu Mare a reușit egalarea în minutul 37, în urma unei faze fixe. Mingea a fost centrată de pe partea stângă, defensiva turdeană nu a reușit să respingă și CSM ul a reușit să marcheze prin Cadar cu un șut din interiorul careului.

  Imediat după pauză, Hetea a marcat golul doi după o altă greșeală în defensivă celor de la Satu Mare.

  Sătmărenii i au avut o perioadă bună de joc, reușind să pună în pericol poarta turdeană. De altfel, în minutul 56, sătmărenii au și ratat un penalty prin Chitaș , mingea fiind trimisă în bara transversală. La faza imediat următoare, Pop a avut o intervenție excelentă.

  În minutul 74, a ieșit la rampă și Florin Dan (folosit fundaș dreapta ca urmare a absențelor din lotul turdean), care a executat excelent o lovitură liberă, însă mingea a fost scoasă de sub bară de portarul oaspeților.

  Golul de 3-1 a venit în minutul 79, când Hetea a reușit hattrick-ul, după ce „a pus latul” la o centrare venită de pe partea stângă.

  Oaspeții au avut ultima ocazie de gol a partidei în minutul 83.

  În prima repriză, Artur Podar a folosit următorul prim 11 STICLA : Onciu – Chiș, Paleoca, Cimpoeșu, Dan, Vescan, Savu, Hetea, Salcău, Svichi, Busuioc. În partea secundă au mai intrat: Pop – Lemnaru, Oltean, Tothăzan, Porim, Fleșer, Nagy, Bereczi și Pătraș.

  CSM SATU MARE- Cadar Alex- Batin, Vădan, Mureșan, Ionescu- Șimon, Ziman- Nyilvan B, Cădar, Nyilvan R, Chitaș. Au mai intrat Nyieki, Ritli, Băbuț, Zima, Nertea. Antrenor Ritli Zoltan.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare