More


  A fost întocmită Strategia de Dezvoltare a Domeniului Social la Satu Mare

  - Advertisement -

  Primăria Municipiului Satu Mare și Direcția de Asistență Socială Satu Mare au întocmit Strategia de Dezvoltare a Domeniului Social 2021-2027 și Planul de acțiune privind serviciile sociale, documente care au fost prezentate miercuri reprezentanților ONG-urilor sociale.
  Strategia de Dezvoltare Socială stă la baza proiectelor ce vor fi depuse pe fonduri europene, și nu numai.
  ,,Trebuie să fim mai aproape de beneficiarii de servicii sociale. Totodată, administrația și ONG-urile trebuie să se asigure că beneficiarii de servicii sociale sunt persoanele care au cu adevărat nevoie, nu cei care caută doar un ajutor social!”, a declarat primarul Gábor Kereskényi. Primăria, în parteneriat cu ONG-urile sociale își propune înființarea de noi centre de zi pentru copii, centre comunitare pentru persoanele în vârstă și adăposturi pentru persoanele fără adăpost.
  ”Nu vom reduce bugetul alocat anul acesta pentru serviciile sociale pentru a veni în sprijinul celor care au cu adevărat nevoie. 2021 este un an în care trebuie să fim și mai aproape de beneficiarii de servicii sociale”, a mai spus primarul Gábor Kereskényi.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img