More


  Amical : Recolta Dorolț, remiză cu o echipă de Liga a 3-a! Faur a reușit o dublă!

  - Advertisement -

  Chiar dacă la nivelul Ligii a 4-a din Satu Mare , și în general asupra întregului fotbal amator din țară , planează incertitudinea din cauza pandemiei de covid 19, Recolta Dorolț își continuă seria meciurilor de pregătire.

  După ce elevii lui Cosmin Iuhas au pierdut în urmă cu o săptămână la Iclod, 0-2 cu formația de liga a 2-a, ACS Comuna Recea , azi Recolta a reușit o remiză spectaculoasă cu Sportul Șimleu.

  Partida s-a jucat pe terenul din IP . Recolta a deschis scorul prin Faur în minutul 15 iar apoi formația din liga a 3-a, seria a 10-a a întrs rezultatul și a condus cu 2-1 la pauză.

  La reluare , Bogdan Faur a reușit dubla în minutul 53 iar până la final niciuna dintre formații n-a mai reușit golul decisiv. S-a terminat Sportul Șimleu-Recolta Dorolț 2-2! Iar pentru Recolta urmează o dublă amicală cu Nușfalău pe 20 și 28 februarie…Problema e că deocamdată nici măcar de la nivelul FRF nu se știe când vor putea fi reluate competițiile de amatori și juniorii.

  Aș incepe cu a le mulțumi celor de la Șimleu pt amical si pentru că au găsit un teren unde să jucăm.mai Am întalnit o echipă de nivel superior nouă care prima repriză ne-a pus probleme seriose dar sunt multumit de ce am aratat. De asemenea sunt  multumit de baieti mai ales că  în repriza a doua am avut două mari ocazii  și puteam să intoarcem rezultatul. Cred că suntem pe drumul bun cu pregătirea și abia așteptăm reluarea competițiilor. ” ne a spus antrenorul Cosmin Iuhas.

  Recolta Dorolț: Duca-Vincze L., Santai, Iuhas, Fechete- Vonet, Faur, Gulya, Vincze D.-Aranyos, Mester. Au mai jucat Lăpuște, Robotin, Pașca și Pop Patrick. Antrenor Cosmin Iuhas.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img