More


  Campanie de strângere de alimente pentru nevoiași

  - Advertisement -

  Sătmărenii sunt invitați să se alăture campaniei de strângere de alimente, inițiată de Primăria Satu Mare și Serviciul de Ajutor Maltez. E mereu nevoie de ajutor, deci fiecare gest este primit cu recunoștință.

  ”Dacă sunteți din sau în trecere prin Satu Mare, puteți să vă alăturați campaniei noastre de strângere de alimente. În piețele 1, 2 și Someș veți găsi la producătorii produse locale pe care le puteți cumpăra și dona direct pentru familiile nevoiașe. Producătorii de aici ne-au fost mereu aproape și ne ajută și acum să avem un flux constant de donații. E mereu nevoie de ajutor, deci fiecare gest este primit cu recunoștință”, este mesajul transmis de inițiatorii campaniei.

  În Piața “Someș”, Piața Mică și Piața Mare veți găsi la producătorii produse locale pe care le puteți cumpăra și dona direct pentru familiile nevoiașe.

  Proiect implementat de Serviciul de Ajutor Maltez și Asociația Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, împreună cu Primăria Municipiului Satu Mare, prin Administrația Domeniului Public!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img