More


  CARITATE. Preot cu har

  - Advertisement -

  Chiar dacă nu mai era nevoie, preotul Gabriel Chereji, din Cuța, comuna Socond, mai demosntrează încă odată c este un rpeot cu har, un preot care se implică în comunitate din care face parte. Și de data aceasta, se implică trup și suflet pentru a-l ajuta pe un enoriaș al bisericii pe care o păstorește, invalid, care și-a pierdut casa în plină iarnă în urma unui incendiu.

  Casa distrusă de incendiu
  Pompierii sătmăreni au intervenit la un incendiu izbucnit sâmbătă dimineață, în jurul orei 09:30, la o casă de locuit din localitatea Cuța.

  La fața locului au intervenit 12 pompieri militari cu două autospeciale de stingere, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare. Odată ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit incendiul manifestându-se cu flacără la nivelul acoperișului.

  ”Cauza probabilă de producere a incendiului este jarul sau scânteia. Au ars aproximativ 40 metri pătrați din acoperiș, tavanul și mobilierul din două camere, hol și cămară. S-au degradat pereții imobilului”, se arată într-o informare a ISU Satu Mare.

  Apelul preotului
  ”Astăzi (sâmbătă – n.r.) în parohia noastră a avut loc o mare TRAGEDIE, a luat foc casa unui credincios al satului Cuța, pe nume TIBERIU, care este invalid de un picior.

  Eu, ca preot, voi fi trup și suflet până când îi vom amenaja o locuință A la Z. Împreună cu domnul Primar Cornea Nicolae, primarul comunei Socond, ne-am organizat deja să ne ocupăm de lucrările noii locuințe. Astfel să fie o locuință socială, o colaborare frumoasă, Biserică și Primărie.

  Să ne-ajute Dumnezeu să ducem până la capăt angajamentul pe care l-am făcut și să aducem un strop de bucurie, celui care acum se află în suferință și necaz.

  Preot Gabriel Chereji”.
  Cei care vor să facă donații o pot face la:
  Asociatia Parinti pentru Copii
  Banca Transilvania
  RO59BTRL03101205289467XX
  Donatie Casa Cuța

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img