More
  spot_img

  Casa mistuită de flăcări la Cuța va fi refăcută

  - Advertisement -

  Saptamana trecuta a avut loc o mare TRAGEDIE, a luat foc casa unui credincios al satului Cuța, pe nume TIBERIU, care este invalid de un picior.

  Preotul paroh Gabriel Chereji se implica trup și suflet până când,impreuna cu credinciosii îi vor amenaja o locuință de la A la Z.Împreună cu Primarul Cornea Nicolae, primarul comunei Socond, s-au organizat deja să se ocupe de lucrările noii locuințe. Astfel să fie o locuință socială, o colaborare frumoasă, Biserică și Primărie.

  Duminica, după Sfânta Liturghie, s-a facut o vizita la locul faptei, s-a verificat structura de rezistență a casei, cornii acoperișului sunt într-o stare bună și vor fi consolidati cu grinzi.În primul rând se va acoperii acoperișul cu grindă.

  Grinzile arse din interior vor fi schimbate, dar interiorul a fost cel mai afectat.

  “Am făcut un început de necesar de materiale și am în INIMĂ tot ce trebuie făcut. În aproape trei de ani de când sunt la Cuța, mi-am organizat șantierele parohiei singur: necesar materiale, proiect , zeci de mii de km de transport personal a materialelor de construcții pentru biserică,proiecte personale, ș.a.Astfel, nădăjduiesc în mila lui Dumnezeu că îmi va dăruii înțelepciunea necesară ce trebuie să fac la această casă care este de dimensiuni mari.” a scris pe pagina sa de socialozare preotul Gabriel Chereji.

  Preot Gabriel Chereji
  0753.796.433
  0261.847.205
  PAROHIA ORTODOXĂ ROMÂNĂ CUTA
  Cod Iban: RO94RNCB0221095526360001  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare