More


  Două incendii într-o singură zi

  - Advertisement -

  Luni, la ora 09:16, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit, la o casa de locuit, în localitatea Giorocuta. La fața locului au interveni 9 pompieri militari cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Punctului de lucru Tășnad și 7 pompieri voluntari aparținând SVSU, împreună cu primarul și viceprimarul comunei Supur.

  Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit incendiul manifestându-se cu flacară la nivelul întregului acoperiș. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

  Cauza probabilă de producere a incendiului este efectul termic, provocat de un aparat electric de încălzire lăsat sub presiune nesupravegheat. A ars aproximativ 70% din imobil. S-au degradat pereții, o sobă din metal și instalația electrică.

  Tot luni, în jurul orei 15: 50, pompierii sătmăreni au fost solicitați pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, în Botiz. La fata locului s-au deplasat 12 subofițeri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare. Cauza: efectul termic la un cos de fum supraîncălzit.

  Au ars: 20 mp din acoperiș S-au degradat: 20 de bucăți de tablă ondulată din acoperiș. Reacția promptă a pompierilor a reușit sa oprească propagarea incendiului la celelalte încăperi ale locuinței.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img