More


  Karateka sătmăreni, la ora examenului pentru centura neagră!

  - Advertisement -

  La inceputul acestei săptămâni, mai precis luni după-amiaza, Asociatia Judeteana de Karate Satu Mare, in colaborare cu Federatia Romana de Karate si Cluburile Sportive Samuraiul si Energy din Satu Mare, au organizat examenul pentru centura neagră 1, 2, respectiv 4 dan.

  Organizatorii au respectat prevederile impuse de autoritati in legatura cu pandemia Covid-19 si totul s-a desfasurat fara spectatori.
  La acest important eveniment din viața karateului sătmărean a fost prezent Shihan Bogza Cristian 8 dan, in calitate de examinator – secretar general al FRK , vicepresedintele Federatiei Europene de Karate ESKU, presedinte comisiei nationale de karate Shotokan ESKU.
  Oficialul bucureștean a felicitat intreaga echipa de la Samuraiul si Energy pentru rezultatele obtinute la competitii si pentru pregatirea foarte buna de care au dat dovada la acest examen, mai ales în condițiile pandemiei.
  Dupa o lunga perioada de pregatire, sportivii au dat dovada de seriozitate, ambitie si de un nivel tehnic ridicat. Au prezentat programa de examinare bine invatata si a dominat spiritul de lupta. La inceput au incercat sa execute tehnicile de karate în grabă, din cauza emotiilor foarte mari . Dar sfaturile și mai ales vocea maestrului Bogza i-a linistit pe sportivi si acestia s-au putut concentra mult mai bine la tehnicile invatate.
  ”A fost un examen foarte reusit din toate punctele de vedere si se aduc multumiri parintilor pentru sustinere” – a declarat Shihan Magos Robert 6 dan – presedintele Asociatiei Judetene de Karate Satu Mare, presedinte si antrenor CS Samuraiul.

  Iată numele celor care au reușit la examen:

  Anzik Arnold 4 dan -ACS Energy
  Filer Ivan 4 dan -CS Samuraiul
  Circiu Patrick Sorin 2 dan -CS Samuraiul
  Magos Robert Patrick 2 dan -CS Samuraiul
  Pop Laura Ioana 2 dan -CS Samuraiul
  Groșan Cerneșteanu Alexia Petra 1 dan -CS Samuraiul
  Jenei David 1 dan -CS Samuraiul
  Ardelean Andrea 1 dan -CS Samuraiul
  Groza Kevin Robert 1 dan -CS Samuraiul
  Moldovan Alesia 1 dan -CS Samuraiul
  Oloșuteanu Andrei Iarin 1 dan -CS Samuraiul
  Ardelean Krisztofer 1 dan -CS Samuraiul

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img