More


  Liviu Pop: “PMP a trecut peste amărăciunea rezultatului de la parlamentare!”

  - Advertisement -

  Prezent miercuri seara la Nord Vest TV, liderul PMP, Liviu Pop, a declarat că partidul a trecut peste eșecul la limită de la parlamentare și se concentrează acum pe activitatea de la nivel local.

  ”A fost o perioadă grea imediat după parlamentare, mai ales că am fost atât de aproape de a trece pragul de 5%. Puțin peste 1600 de voturi din țară ne-au lipsit. Am strâns rândurile și din fericire la nivel de Satu Mare am rămas uniți și nu ne-am divizat și noi în tabere, grupuri și grupulețe ca și alții”, a spus Liviu Pop, care a anunțat că în calitate de consilier județean va încerca să sprijine proiectul său de suflet, cel de la Luna Șes.

  ”Avem doi consilieri județeni și vom încerca să ne facem auziți. Vom sprijini acele proiecte care să ducă la dezvoltarea județului. Mă deranjează că nu avem reprezentant nici măcar în Consiliul de administrație care se ocupă de proiectul de la Luna Șes, unde e neretribuit postul…E un proiect de suflet al meu care cred că poate crește valoarea turistică, și nu numai, a zonei Oașului!”, a mai spus Liviu Pop. Acesta a povestit și cum a decurs ședința de alegere a vicepreședinților CJ, de la finalul anului.
  ”Pe noi de la PMP ne-au anunțat de ședința extraordinară la 10 dimineața. Eram plecat cu probleme de afaceri în afara județului, noroc că am ajuns în timp util…” a spus liderul PMP Satu Mare, care a avut un regret, acela că la momentul părăsirii sălii de ședințe a Consiliului Județean, gestul nu a fost urmat și de consilierii PSD. Trebuia să vadă lumea cum lucrează alianța UDMR-PNL.
  În plus, Liviu Pop s-a declarat surprins că la rectificarea bugetară, unul dintre vicepreședinții CJ…s-a abținut.

  Înregistrarea emisiunii Actualitatea sătmăreană de miercuri seara poate fi urmărită pe pagina de facebook a NORD VEST TV.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img