More


  Mircea Govor: “N-ai cum să greșești dacă nu faci NIMIC!”

  - Advertisement -

  Dacă e luni seara, sunt previziuni și analize politico-administrative la Actualitatea sătmăreană. Managerul NVTV, Mircea Govor, este invitatul deja tradițional al emisiunii Actualitatea sătmăreană, iar luni seara a comentat evenimentele petrecute săptămâna trecută la nivel județean și nu numai.

  Liniște pe plan local
  Managerul NVTV, Mircea Govor, s-a arătat dezamăgit de faptul că ultima săptămână a fost lipsită de evenimente demne de luat în seamă, în județ.

  ”Nu se întâmplă nimic. Probabil că se merge la nivel de conducere a județului pe ideea că dacă nu faci nimic, nici nu ai cum să greșești. Din păcate, cam așa vor sta lucrurile pe tot parcursul anului. Nu este încă buget. Apoi, pe când va fi votat, va veni primăvara…Și până să dai drumul la investiții va trece anul…”, a punctat Mircea Govor.

  Despre pensiile speciale
  Legat de subiectul care e de ani de zile de actualitate, acela al tăierii pensiilor speciale, Mircea Govor a opinat: ”Multe dintre pensiile speciale ar trebui tăiate sau ajustate. Nu însă și cele ale aleșilor locali, ale primarilor. Să ne amintim că mulți dintre ei până în urmă cu cinci – șase ani, când guvernul PSD le-a mărit salariile, au avut lefuri mici. Și ei, și poate și parlamentarii cu unu, două mandate ar merita o pensie mărită”, a spus Mircea Govor care a adus în discuție însă întreg sistemul de pensii.

  ”Eu aș vrea ca toți pensionarii să aibă undeva la 3-4000 de lei pensie lunară. Să poată să-și trăiască decent bătrânețile. De aceea PSD a vrut să majoreze cu 40% pensiile pentru ca și cei cu pensii mici să simtă creșterea. Din păcate, actualul guvern nu face nimic pentru oameni. Doar tăieri și reduceri care duc la o scădere drastică a nivelului de trai”, a mai spus Mircea Govor.

  Împotriva cumulului pensie-salariu de la stat
  Managerul NVTV a promis că în emisiunile viitoare va veni cu o listă a pensionarilor de lux care acum sunt și angajați la stat, pe funcții importante și bani mulți.

  ”Așa-i ușor să te pensionezi pe la 48-50 de ani cu vreo 7-8.000 de lei pe lună și apoi să te reangajezi la stat, consilier sau mai știu eu ce funcție, pe încă 8-10.000 lei. Aceste lucruri trebuie să dispară. De ce să nu lași un tânăr absolvent să aibă șansa de a ocupa funcția?! O să vin în emisiune cu o listă de personaje care cumulează bani buni din pensie și apoi salariu de la stat!”, a spus Mircea Govor.

  Înregistrarea emisiunii Actualitatea sătmăreană de luni, 15 februarie, poate fi urmărită pe pagina de facebook a Nord Vest TV.

  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img