More


  Municipiul Satu Mare are viceprimari

  - Advertisement -

  Conducerea Primăriei este, începând de joi, în formulă completă. În cadrul ședinței Consiliului Local de joi, au fost aleșii viceprimarii municipiului Satu Mare. Cei doi viceprimari sunt consilierii locali Gheorghe Stan și Adelin Ghiarfaș.

  Doar PNL a făcut propuneri pentru ocuparea funcțiilor de viceprimari. Este vorba despre fostul viceprimar, Gheorghe Stan, și Adelin Ghiarfaș.

  După ce au fost fpcute nominalizările, s-a trecut la votarea, prin vota secret, a fiecărui canbdidat în parte. În ambele cazuri, cei doi candidați au obținut 17 voturi pentru șase împotrivă și trei abțineri.

  După vot, primarul Kereskenyi Gabor a dorit să îi asigure pe sătmăreni că echipa din Primăria va face față așteptărilor sătmărenilor.

  “Vreau să îi asigur pe sătmăreni că împreună cu Consiliul Local şi echipa din Primărie ne vom strădui să facem faţă aşteptărilor sătmărenilor şi să punem în practică punct cu punct toate angajamentele pe care ni le-am asumat”, a spus Kereskenyi.

  Cei doi viceprimari proaspăt aleși au dat asigurări că se vor implica în buna dezvoltare a municipiului Satu Mare şi vor face tot ce le stă în putinţă pentru acest lucru.

  ”Promit ca împreună cu echipa Primăriei sp fac tot ce îmi stă în putință să continuăm proiectele începute”, a declarat Gheorghe Stan.

  ”Eu privind din mediul privat și sunt un om de echipă. Munca în echipă dă cele mai bune rezultate”, a spus și Adelin Ghiarfaș după ce a fost ales viceprimar.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img