More


  Precizările Casei de Pensii cu privire la biletele de tratament

  - Advertisement -

  Casa Județeană de Pensii Satu Mare anunță pensionarii că informatia apărută mass-media din județ cum că, ”pensionarii au la dispoziție 59.926 de bilete de tratament balnear” nu este valabilă în acest moment, fiind doar în proiect de lege și nu putem să eliberăm bilete, acestea nefiind în acest moment repartizate pe serii județelor, deci nici județului Satu Mare.
  ”În această fază, instituția noastră preia doar cereri pentru bilete de tratament. Până în acest moment au fost preluate deja peste 200 de cereri de la solicitanți, pensionari, asigurați sau de la persoane aflate în șomaj. Reamintim pensionarilor faptul că, cererea se depune la instituția noastră însoțită de recomandarea medicală pentru tratament de la medicul de familie, copia actului de identitate, un cupon de pensie, adeverință cu venitul brut aceasta din urmă doar în cazul asiguraților. Precizăm faptul că, pe lânga aceste acte, persoanele beneficiare de orice fel de indemnizație trebuie să atașeze pe langă actele menționate și o copie de pe hotararea de stabilire a respectivei indemnizații”, a declarat purtătorul de cuvânt al instituției Mihaela Loredana Ilie.

  Cererile se preiau de luni până joi în intervalul 9-13 la sediul instituției. Vom reveni cu noi informații în momentul repartizării biletelor de către Casa Națională de Pensii Publice instituției.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img