More


  PREMIERĂ. Primul centru comunitar de vaccinare, deschis la Satu Mare

  - Advertisement -

  Luni a fost deschis primul centru comunitar de vaccinare în municipiul Satu Mare, în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”Avram Iancu” situată pe Bulevardul Muncii nr. 19. Centrul dispune de patru cabinete de vaccinare, iar în acest moment imunizarea se face cu vaccinul AstraZeneca, adresabilitatea fiind persoanele cu vârsta între 18 și 55 de ani.

  Primul Centru de Vaccinare COVID-19 amenajat de Primăria Satu Mare a devenit operațional ȋncepând de luni, 15 februarie 2021.

  Centrul de Vaccinare de la Școala generală ”Avram Iancu” Satu Mare, Bulevardul Muncii nr.19 (https: // goo. gl/ maps/ e4JT6BoAdTci5vi89 ) respectă normele comunicate de către Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea, cu asigurarea fluxului de triaj “intrare” – triaj medical/ registratură, zone de aşteptare, grupuri sanitare, punct de vaccinare, depozitare materiale sanitare, respectiv zonă de aşteptare post vaccinare. Centrul a fost amenajat pentru vaccinarea cu AstraZeneca.

  La nivelul municipiului Satu Mare, Primăria asigură implementarea eficientă a activităţilor necesare pentru campania de vaccinare împotriva COVID-19 a populaţiei, în conformitate cu Strategia de Vaccinare împotriva COVID-19 în România.

  În data de 05.01.2021, la nivelul județului Satu Mare a demarat campania de vaccinare împotriva COVID-19.

  Situația la data de 15 februarie 2021 se prezintă astfel:

  – numărul total de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore: 26

  – numărul total de persoane vaccinate: 9908

  – numărul de reacții adverse în ultimele 24 de ore: 0

  – număr total de reacții adverse: 5 reacții locale

  Programarea se realizează pe platforma programare.vaccinare-covid.gov.ro.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img