More


  Primăria Satu Mare vinde mașinile abandonate și nerevendicate

  - Advertisement -

  În situația în care vehiculele nu vor fi revendicate de proprietar sau deținătorul legal în termen de 10 zile de la data publicării/ afișării prezentului anunț, acestea vor trece de drept în proprietatea Municipiului Satu Mare libere de orice sarcini, prin Dispoziția primarului și vor fi valorificate în condițiile legii.

  Primăria Municipiului Satu Mare aduce la cunoștință publică următorul anunț de interes public: ,,În temeiul articolului 6, din Legea nr. 421 / 2002 modificată şi completată prin Legea nr. 97/ 2020 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului ori al unităților administrativ-teritoriale, se aduce la cunoştinţă publică lista cu autovehiculele fără stăpân ridicate de pe domeniul public sau privat al Municipiului Satu Mare:

  CHRYSLER NEGRU, STR.LĂZARULUI, NR. 36

  FORD ESCORT ROȘU, STR. G. ALEXANDRESCU, NR.28

  OPEL ASTRA ALB, STR.CRIȘULUI, NR.6

  FIAT DUCATO ALB, STR.BRAȘOV, BL.UF 37

  În situația în care vehiculele nu vor fi revendicate de proprietar sau deținătorul legal în termen de 10 zile de la data publicării/ afișării prezentului anunț, acestea vor trece de drept în proprietatea Municipiului Satu Mare libere de orice sarcini, prin Dispoziția primarului și vor fi valorificate în condițiile legii.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img