More

    Proiectul “Skiing with disabilities “


    Proiectul CAIAC SMile “Skiing with disabilities” scoate cât mai multe persoane cu dizabilități la zăpada, la schi!

    Aceste persoane își depășesc limitele și ies din confortul lor! Rezultatul: au parte de multă bucurie, bucuria de-a face un sport, de-a schia! Dornici de-a oferi bucurie, am stabilit un program de schi în diferite locații, la pârtiile unde CAIAC SMile a donat scaune adaptate persoanelor cu dizabilități pentru a schia.

    Calendar “Skiing with disabilities”

    1. Vatra Dornei (Suceava) – 24-25 februarie

    2. Mărișel (Cluj) – 28 februarie

    3. Cheile Grădiștei Fundata (Brașov) – 6 martie

    4. Poiana Brașov (Brașov) – 7 martie

    Astfel, în data de 24-25 februarie, împreună cu cei de la Salvamont Vatra Dornei, suntem alături de 20 de persoane cu dizabilități pe pârtia Veverița din Vatra Dornei. În data de 28 februarie suntem pe pârtia Mărișel din Cluj alături de 5 persoane cu dizabilități care vor să învețe să schieze pe scaunul adaptat. În data de 6 martie suntem la Cheile Grădiștei Fundata alături de 15 copii cu dizabilități care doresc să schieze alături de noi. În data de 7 martie vom fi alături de monitorii de la Ana Hotels și 5 persoane cu dizabilități pe pârtia de la Poiana Brașov unde vom preda tainele schiatului în scaun adaptat celorlalți monitori.

    Precizăm că aceste activități se desfășoară în mod gratuit și sunt dedicate cu mare drag stării de bine a schiorilor- persoane cu dizabilități!

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE