Spectacolul „De la Km.0” se joacă la Teatrul Municipal CareiJoi 25 februarie 2021, de la ora 18.00, la Teatrul Municipal Carei se va juca spectacolul bilingv „De la Km. 0″, producție realizată de cele două trupe ale Teatrului de Nord.
Spectacolul are la bază textul „4 piesuțe politice despre dușmani” de Székely Csaba, regizorul Andi Gherghe selectând 3 dintre acestea. Din distribuție fac parte actorii: Ioana Cheregi, Frumen Gergő, Keresztes Ágnes, Raluca Mara, Moldován Blanka, Poszet Nándor, Andrei Stan și Sergiu Tăbăcaru. Costumele sunt create de Cristina Milea, muzica compusă de Moldován Blanka, versurile de Andrei Stan și Frumen Gergő, coregrafia Szabó Franciska.
De la începutul anului 2020 omenirea se confruntă cu o criză mondială cauzată de un nou tip de virus, dar acest spectacol nu vorbește despre această pandemie, ci despre una apărută mult mai demult și încă nerezolvată. Simptomele acestei boli care face în continuare ravagii sunt: rasismul, xenofobia, iredentismul, șovinismul și toate comportamentele asociate.
Preț bilet: 30 lei. Tel: 0261865006. Rezervarea este obligatorie, locurile fiind limitate la 50 % din capacitatea sălii! Intrarea se va face în ordinea sosirii. Purtarea măștii și păstrarea distanței sunt obligatorii!
____________________

DE LA KM. 0

Autor: Székely Csaba
Traducerea: László Sándor
Regia: Ándi Gherghe
Costumele: Cristina Milea
Muzica: Moldován Blanka
Versuri: Andrei Stan, Frumen Gergő
Coregrafia: Szabó Franciska

Distribuția:
Scena 1 – „Băi, animalelor”
Cămila – Ioana Cheregi
Struțul – Raluca Mara
Antilopa – Sergiu Tăbăcaru
Vulpoiul – Moldován Blanka
Pisu – Keresztes Ágnes

Scena 2 – „Caruselul”
Victoraș – Andrei Stan
Nimrodka – Poszet Nándor
Florinel – Sergiu Tăbăcaru
Timike – Keresztes Ágnes
Vivike – Raluca Mara
Magor – Frumen Gergő

Scena 3 – „Viață sau Marte!”
Pixar – Moldován Blanka
Traxtor – Frumen Gergő
Xarana – Keresztes Ágnes
Piglex – Sergiu Tăbăcaru
Marija – Ioana Cheregi
Juozapas – Andrei Stan
Baxbere – Poszet Nándor

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts