More


  Week-end violent la Satu Mare

  - Advertisement -

  Cel puțin două scandaluri de amploare, soldfat cu violențe grave și victime transportate la spital au avut loc, la acest sfârșit de săptămână, pe raza municipiului Satu Mare. Mai grav este faptul că în unul dintre aceste acte de violență au fost implicați doi minori.

  Primukl dintre scandaluri a avut loc vineri seara în apropierea intersecției Burdea protagonițti fiind doi minpori de 15, respectiv 16 ani.
  ”În curusl serii de vineri, pe fondul unei neînțelegeri între doi tineri, de 16 , respectiv 15 ani, cel de-al doilea a fost lovit cu un corp condondent. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Victima se afla in stare stabilă.
  Tânărul de 16 ani a fost identificat de către polițiști și se află în custodia acestora. Polițiștii continuă cercetarile în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc incidentul”, se arată într-o informare a IPJ Satu Mare.
  Ulterior, fata de minorul de 16 ani, procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 zile.
  Cel de-al doilea eveniment violent a avut loc sâmbătă.
  ”În cursul zilei de sâmbătă, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizati prin SNUAU 112 despre faptul ca in municipiul Satu Mare ar fi avut loc un conflict între patru bărbați.
  Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul ca un bărbat, de 37 de ani, din Satu Mare, ar fi fost lovit cu un obiect condondent, în zona abdominala.
  Victima a primit îngrijirile medicale necesare, rănile suferite fiind superficiale. Totodata, aceasta a refuzat internarea într-o unitate spitaliceasca.
  Verificările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, fata de un bărbat, de 35 de ani, din Satu Mare, care ar fi fost implicat în incident”, mai spun polițiștii.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img