More


  Mărțișor oferit publicului feminin

  - Advertisement -

  Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, în 7 martie, la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului de Nord, oferim publicului feminin intrare liberă la spectacolul Autobahn, de Neil LaBute, în regia Laurei Moldovan.

  Spectacolul urmărește viața unui cuplu prin intermediul amintirilor și a destăinuirilor făcute într-un spațiu în care sunt constrânși să petreacă o bună parte de timp. Automobilul care rulează pe autostradă, devine bula în care se desfășoară pe parcursul spectacolului, toată gama de emoții care pot apărea între doi oameni. Ascultarea devine și armă și scut între protagoniști, care într-un moment de cumpănă al relației lasă frâu liber tuturor gândurilor și sentimentelor făcând destăinuiri fără niciun fel de opreliști.

   

  “Poate așa ar trebui să fie… noi toți trecând în viteză unul pe lângă celălalt, prea rapizi ca să ne oprim, prea grăbiți ca să ne pese… pur și simplu băgând viteză, fără nici o senzație despre cât de periculoși sau neatenți suntem. Pentru că am fi în siguranță, nu?…” (Neil LaBute)

  Rezervările se fac la Agenţia Teatrală din strada Horea nr. 6 sau pe email la agentie.teatruldenord@gmail.com.

  Spectacol nerecomandat minorilor sub 16 ani!

  AUTOBAHN de Neil LaBute
  Traducerea: Monica Anastase
  Regia artistică: Laura Moldovan
  Scenografia: Cristian Gătina
  Distribuția: Ioana Cheregi, Andrei Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img