More


  O altă importantă capitală europeană își dechide porțile către Satu Mare

  - Advertisement -

  Se lansează prima cursă de linie aeriană spre Paris din Satu Mare. Este vorba despre două zboruri pe săptămână (miercuri și duminică) spre capitala Franței, Paris (Aeroportul Internațional Beauvais).

  Prețurile încep de la 29 de euro, iar biletele sunt deja disponibile. Operarea cursei va începe în data de 28 aprilie 2021 și va fi efectuată cu o aeronavă de tip Airbus A-320.

  Destinația Paris este o premieră pentru Satu Mare. ”Ne propunem să asigure conexiunea aeriană a cât mai multe aeroporturi din România cu destinații noi din toată lumea. Ne bucurăm că Satu Mare a devenit al cincilea aeroport pe care compania noastră îl va numi „Acasă”. Vrem să fim peste tot și avem ferma convingere că așa se va întâmpla. După anul dificil 2020, oamenii sunt nerăbdători să călătorească, iar noi venim cu o abordare nouă față de pasager, echipaje care au mulți ani de experiență în aviație și cu o aeronavă modernă, capabilă să satisfacă așteptările pasagerilor în ceea ce privește confortul și siguranța zborului”, a declarat Iulian Scorpan.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img