More


  Listele de așteptare pentru cea de a treia etapă de vaccinare sunt deschise

  Conform Instituției Prefectului Satu Mare, odată cu debutul Etapei a III-a de vaccinare din Strategia națională privind vaccinarea împotriva COVID-19, a fost dezvoltată în platforma națională de programare posibilitatea de înscriere a populației pe listele de așteptare, pentru un centru de vaccinare, la alegere.
  Platforma este disponibilă aici https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare/ dar programarea pentru listele de așteptare se poate realiza și telefonic în Call Center, la numărul 021.414.44.25.
  Fiecare persoană se poate înscrie pe o singură listă de așteptare, iar după ce este notificată că este un loc disponibil trebuie să acceseze platforma și să se programeze în termen de 24 de ore. Dacă nu se programează în intervalul respectiv, se mai primesc încă două notificări ulterioare.
  Facem un apel către cetățeni de a urmări mesajele primite telefonic și/sau pe e-mail și de a încheia procedura de programare prin alegerea intervalului orar din cele disponibile. În lipsa unei confirmări în acest interval de timp, persoana rămâne pe lista de așteptare, însă pierde poziția ocupată inițial. În acest mod se aglomerează inutil sistemul de programare, poate scădea randamentul și capacitatea de vaccinare a cabinetelor și se poate ajunge la pierderi ale dozelor de vaccin.
  =


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img