More


  Aproape zece permise suspendate într-o singură zi

  - Advertisement -

  Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat o serie de activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 135 de sancțiuni contravenționale.
  Astfel, în data de 2 martie, pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care au aplicat peste 135 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 26.500 de lei.
  De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 9 conducători auto și au ridicat două certificate de înmatriculare.

  Exemple:

  Polițiștii rutieri au depistat, pe raza județului Satu Mare, 6 conducători auto care au depășit limita legală de viteză, circulând cu viteze cuprinse între 101-145 km/h pe tronsoane de drum cu viteza maximă admisă de 50km/h, respectiv 70km/h.
  Un conducător auto a efectuat o depășire neregulamentară în zona de acțiune a indicatorului „Depășirea interzisă”.
  Un conducător auto nu a respectat semnificația culorii roșie a semaforului electric aflat în funcțiune.
  Un conducător auto nu a oprit la semnalul de culoare roșie și cel sonor la trecerea la nivel cu calea ferată.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img