More


  Bronz la Naționale pentru Teodora Șofran

  - Advertisement -

  Sala de scrimă “Ana Pascu” din Bucureşti este gazda Campionatelor Naţionale de floretă, cadeţi şi juniori, feminin şi masculin, doar individual. Ediţia 2021 a debutat miercuri, iar joi a continuat cu proba junioarelor.
  29 de sportive au intrat în concurs printre ele , firesc și reprezentantele CS Satu Mare.
  Cel mai bun rezultat de la clubul sătmărean i-a aparţinut experimentatei Teodora Şofran.
  Cu 9 victorii în cele două faze de grupe, din tot atâtea posibile, sătmăreanca a trecut pe tabloul de 32 de Sara Serghie (CS Satu Mare), scor 15-1, pentru ca mai apoi să o elimine pe Catinca Polschi (CSU Poli Timişoara), scor 15-4. În continuare, Teodora nu a întâmpinat mari probleme cu Neagu Culea Mara (CSA Steaua), de care a dispus cu 15-7, şi astfel şi-a asigurat o medalie.
  În penultimul act al competiţiei a întâlnit-o pe Karina Vasile (CSA Steaua), medaliata cu aur din concursul cadetelor, în faţa căreia a pierdut, scor 9-15.
  Floretista Teodora Şofran a cucerit astfel medalia de bronz şi a obţinut biletul la Campionatul Mondial de juniori din Cairo, Egipt, programat la începutul lunii aprilie.
  Rezultatele celorlalte sătmărence: Maria Chiorean – 18, Diana Şuta – 19, Melissa Korossy – 25, Sara Serghie – 28, Rebeka Draveczky – 29.
  De vineri intră îpe planșe băieţii, după următorul program:
  Vineri, 12 martie, masculin-cadeţi: Adam Doboczi, Răzvan Nojea, Nicolas Pop, Matei Serghie.
  Sâmbătă, 13 martie, masculin-juniori: Adam Doboczi, Răzvan Nojea, Nicolas Pop, Matei Serghie.

  Floreta de la CS Satu Mare este antrenată de Arnold Izsaki (foto – stânga), Dan Şuta, Attila File şi Eva Lengyel.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img