More


  CAO Oradea a câștigat clar duelul cu Olimpia Satu Mare

  - Advertisement -

  Galben-albaștrii au pierdut sâmbătă meciul amical jucat la Oradea în compania celor de la CAO – Club Atletic Oradea, locul 3 în seria a 10-a din Liga a 3-a, cu scorul de 6-1 (4-0), unicul gol al Olimpiei fiind marcat de Alin Gombar din lovitură liberă.

  Diferența de valoare și experiență și-a spus cuvântul mai ales în partea secundă când bihorenii s-au desprins decisiv. Este prima înfrângere pentru Olimpia de la preluarea echipei de noul antrenor, Lulu Dragomir.

  Olimpia Satu Mare a început partida în următoarea formație: Sugar Alex, Sician Mihai, Turșuc Călin, Blaga Ricardo, Gombar Alin, Srepler Erich, Mizsei Zoltan, Ștef Raul, Nandor Suveg, Chivari Denis, Hotya Denis;
  Rezerve: Catricicău Darius, Negrean Marian, Crainic Luca, Mezei Tomi, Balogh Andrei.
  Antrenor: Ioan Dragomir
  C.A. Oradea: Verdeș Cosmin, Copil Cristian, Mintaș Bogdan, Stan Daniel, Ioviță Loren, Letan Cosmin, Cherman George, Blăgea Patrick, Codoban Claudiu, Lezeu Alex, Hosu Marius;
  Rezerve: Bob Radu, Urbanowski Cristian, Popa Alex, Panti Alin, Kovacs Mark, Cociș Tudor, Dobrescu Victor. Antrenor: Florin Farcas

  Cronica meciului
  Prima parte a disputei a fost dominată autoritar de CAO, o ligă mai sus și mult mai avansată cu pregătirea fizico-tactică, formația gazdă s-a impus oarecum natural, fără să dea senzația că evoluează la turație maximă. Cu Raul Ardelean și Constantin Roșu absenți la acest meci, trupa „de pe Crișul Repede” avea să-și arate colții pentru prima dată în min. 10, atunci, după un corner prelungit, Loren Ioviță a recentrat în careu, de unde sărbătoritul zilei, Bogdan Mintaș, a reluat pentru 1–0. În min. 19, același Ioviță avea să își treacă numele și pe lista marcatorilor, cu o reluare la colțul lung, 2–0.
  După golul de 2-0, Alex Lezeu a reluat peste poartă (min. 21), apoi Alin Gombar a semnat prima ocazie sătmăreană, trimițând de puțin pe lângă, din lovitură liberă de la 20 de m. În replică, în min. 25, Cristian Copil, aflat într-o formă excelentă de joc, a trimis o centrare în fața porții, de unde, Hosu a îndeplinit o simplă formalitate, 3–0. Au ieșit apoi la rampă și ceilalți juniori aflați în teren pentru CAO, Patrick Blăgea (min. 33) și George Cherman (min. 35), reluările lor izbind de fiecare dată bara porții lui Șugar. Până la pauză, Hosu a mai scăpat o dată din marcajul „galben-albaștrilor”, finalizând cu sânge rece la colțul lung, 4–0.
  Mitanul secund a debutat în forță, o nouă cursă de senzație marca Copil (min. 48), centrare în 6 m, de unde același Hosu a izbutit hattrick-ul, 5–0. În min. 56, Lezeu a trimis periculos de aproape de cadrul porții „olimpiste”, apoi după doar cinci minute, Ioviță a prins un trasor de senzație, de la 20-25 de m, direct în vinclul porții oaspete, 6–0. În min. 64, același Cherman a mai izbit o dată bara formației „de pe Someș”, apoi în continuarea fazei, Hosu a reluat cu sete în transversală, sătmărenii scăpând totuși cu fața curată.
  Și pe fondul schimbărilor efectuate în cele două tabere, Olimpia a început să dea semne de viață după min. 70, iar în min. 72, același periculos Gombar a executat impecabil la vinclu, o nouă lovitură liberă, de data aceasta din marginea careului de 16 m, fără șanse pentru proaspăt intratul Radu Bob, 6–1. Până la final, deși a rămas în 10 după accidentarea lui Victor Dobrescu, CAO a ratat o altă ocazie imensă, prin Tudor Cociș (min. 84), apoi Olimpia a plesnit și ea bara (min. 86), însă tabela a rămas nemodificată, scor final 6–1.
  CAO Oradea va juca sâmbătă cu minaur Baia Mare în primul meci oficial din 2021 , în seria a 10-a a Ligii a 3-a. ( sursa caooradea.ro)  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img