More


  Comisii mixte de evaluare și analiză a dreptului de proprietate, constituite prin ordinul prefectului

  - Advertisement -

  Pentru accelerarea aplicării legilor proprietății, prefectul Altfatter Tamás a dispus, prin ordin, constituirea unei comisii mixte de evaluare și analiză a procedurii de lucru privind stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor, metodologie de lucru adoptată în urmă cu 2 ani. Solicitarea vine ca urmare a blocajului legislativ și procedural privind aplicarea legislației în acest domeniu, prioritar și de interes maxim pentru o mare parte dintre cetățeni.

  Joi, în Sala Mică de ședințe a Palatului Administrativ a avut loc prima întâlnire a acestei comisii din care fac parte consilieri juridici din cadrul Instituției Prefectului, consilieri cadastru de la Oficiul Județean de Cadastru și Publicitate Imobiliară și o parte din secretarii generali ai unităților administrativ-teritoriale din județ.

  Prefectul a mulțumit pentru promptitudinea și deschiderea cu care reprezentanții din teritoriu au răspuns apelului și speră ca în cel mai scurt timp, în colaborare cu Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților, să se clarifice unele din aspectele privind procesul de retrocedare și clarificare a proprietății.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img