More


  Creşterea criptomonedelor în industria cazinourilor – ce înseamnă?

  - Advertisement -

  Crezute până nu de multă vreme ca un simplu moft apărut în online, criptomonedele îşi croiesc încet dar sigur un drum în sectorul metodelor de plată inovative. Aşa se face că aceste instrumente de plată au fost adoptate şi la casino online, pentru că oferă mai multe avantaje decât instrumentele de plată clasice precum cardurile de credit sau transferurile bancare.

  Ce sunt mai exact criptomonedele?

  Pentru a juca, trebuie să alegi o metodă de plată agreată, metoda cu ajutorul căreia să poţi face atât depuneri cât şi retrageri de numerar. Mai mult de atât, există chiar cerinţa de a apela la aceeaşi metodă în ambele cazuri, deci alegerea unui instrument de plată trebuie tratată cu toată atenţia de orice jucător care este client pe o anumită platformă online. Îşi găseşte un loc binemeritat printre aceste instrumente de plată şi una mai puţin vehiculată în acest domeniu, criptomoneda.

  Cea mai cunoscută reprezentantă a acestui nou trend financiar o reprezintă fără îndoială Bitcoin, care a ajuns în zilele de astăzi să se tranzacţioneze şi pentru sume care depăşesc lejer 50000 de EURO. Cu alte cuvinte, este şi o metodă de plată dar şi o sursă de investiţie care îţi poate aduce în viitor satisfacţii financiare. În esenţă, o criptomonedă este o monedă sau o valută digitală, care nu se supune vreunei tipologii bancare şi care se poate tranzacţiona exact ca orice altă valută cunoscută, că dolarul american de pildă. Denumirea de criptomonedă are la bază termenul matematic de criptografie, care înseamnă securizarea informaţiei şi restricţionarea accesului într-un sistem informatic.

  Cu alte cuvinte, este o monedă cripto ci nu electronică, aşa cum în mod curent se săvârşeşte aceasta confuzie. Pentru clarificare, o monedă electronică nu este altceva decât varianta electronică a bancnotelor şi a monedelor existente real, care se poate stoca pe un dispozitiv cunoscut sub denumirea de e-money şi care se foloseşte pentru plăţi electronice de mică valoare. Pentru a putea tranzacţiona aceasta criptomonedă şi pentru a o putea folosi şi într-un cazinou online, este necesară existenţa unor portofele electronice. Portofelul tău va primi o cheie criptografică rezultată în urma acestui proces, cheie care face că aceste tranzacţii să fie extrem de sigure.

  De ce au ajuns criptomonedele atât de populare?

  Este evident faptul că popularitatea acestora se datorează mai multor avantaje pe care acestea le aduc pe piaţa financiară, avantaje situate mai ales în dreptul deţinătorilor acestora:

  • Nu există nicio autoritate bancară care să supervizeze tranzacţiile care presupun criptomonedele de orice tip
  • Utilizatorul acesteia se afla în deplin anonimat
  • Tranzacţionarea acestora se realizează fără a expune datele personale ale deţinătorului
  • Controlul tranzacţiilor este apanajul exclusiv al deţinătorilor acestora
  • Inexistenţa unei limite maxime de tranzacţionare
  • Posibilitatea de a realiza transferuri ultra rapide oriunde pe mapamond

  Pentru jucătorii unui cazinou online, criptomoneda utilizată aduce după sine o mulţime de avantaje, de unde se remarcă:

  • Nu se percep taxe pentru depozitele efectuate cu ajutorul criptomonedelor
  • Retrageri care se materializează în intervalul a 24 de ore
  • Bonusuri extra pentru utilizatorii de criptomonede
  • Spinuri gratuite suplimentare la sloturile din selecţia platformei

  Cu siguranţă că la popularitatea acestor criptomonede a contribuit din plin şi tehnologia care ne însoţeşte la tot pasul. Era evident că o tehnologie nouă aduce după sine şi noi invenţii, iar criptomoneda este până la urmă o invenţie care se bazează exclusiv pe folosirea tehnologiei şi a ultimelor descoperiri ştiinţifice.

  Nu în ultimul rând merită menţionat faptul că că se deschide în acest mod un alt sector investiţional, de această dată fără girul vreunui stat sau instituţii bancare, unde un inspirat investitor poate realiza visul american de a se îmbogăţi peste noapte din cumpărarea şi tranzacţionarea acestei monede cripto. Nu uita însă că orice tranzacţie aduce după sine şi un risc, aşa că informează-te în prealabil despre ceea ce înseamnă o criptomonedă, modalităţile de tranzacţionare existente şi beneficiile pe care aceasta o poate aduce.

  Criptomonedele sunt viitorul

  Dacă acum ceva vreme ţi s-ar fi spus că telefonul mobil va deveni atât de performant încât va înlocui practic orice alt dispozitiv electronic existent pe piaţă, ai fi catalogat-o o glumă bună. Şi la vremea respectivă aveai perfectă dreptate, pentru că telefonul mobil de început era folosit pentru a telefona din alte locaţii decât cele fixe cu care erai obişnuit. De atunci şi până la device-ul de astăzi, poţi suna din orice colţ al lumii, poţi accesa o mulţime de reţele media, poţi face plăţi pentru orice sau poţi juca sloturile preferate, de „vină” este numai tehnologia performantă care ne înconjoară.

  Pe cale de consecinţă, de ce nu ai crede că ai în faţă moneda viitorului, care peste câţiva ani va surclasa restul tipologii de monede existente şi se va impune ca unica şi cea mai bună metodă de tranzacţionare financiară. Este un vis, sau poate o realitate pe care încă nu o percepi la adevărata ei valoare? Cel mai probabil este faptul că prognoza enunţată se va dovedi a fi cea corectă, având în vedere salturile tehnologice pe care umanitatea le înregistrează rapid, de la o zi la alta.

  Concluzie

  Până la urmă să ştii că acţionezi în deplin anonimat, că nu te supui vreunei legi statale sau bancare este ceea ce face din criptomoneda un instrument extrem de atractiv. O poţi folosi pentru achiziţionarea de bunuri de strictă necesitate, poţi paria numerele favorite la loto cu ajutorul acesteia şi nu în ultimul o poţi transforma într-un minunat instrument de economisire şi investiţie care să-ți asigure stabilitatea financiară de care ai atâta nevoie în zilele de astăzi.

  Nu este nici un fel de îndoială că ne aflăm cu toţii în faţa unei revoluţii în ceea ce priveşte viitorul financiar al fiecăruia dintre noi. Dacă eşti fan criptomonede, du îndrăzneala mult mai departe şi mizează pe ascensiunea ei în viaţa noastră, a tuturor. Foloseşte-o cât mai des în tranzacţiile financiare curente şi nu ezită să o bifezi la metoda preferată de plată în cazinoul online unde eşti client.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img