More


  Daniel Prodan, omagiat de grupul steliștilor!

  - Advertisement -

  Daniel Prodan, marele fotbalist sătmărean al Generației de Aur ar fi împlinit pe 23 martie 2021, 49 de ani. Dar din păcate, în noiembrie 2016 a ales să joace fotbal în Cer. Didi este omagiat de toată lumea, iar apropiații nu l-au uitat și nu-l vor uita niciodată.

  Un mesaj frumos a fost postat de suflarea stelistă, Steaua – Tribut pentru legende, care n-a uitat de cel care a fost Daniel Claudiu “Tătuca” Prodan. În continuare dăm citire mesajului emoționant:

  Pe 23 martie 1972, la Satu Mare, s-a născut Daniel Claudiu PRODAN. Crescut de Olimpia Satu Mare și debutat la seniori, Didi Prodan a fost achiziționat de Steaua în toamna anului 1992. În primul sezon la Steaua a disputat 20 de partide, câștigându-și relativ repede locul în echipă. Siguranța pe care a dat-o, în tandem cu Toni Doboș, care era mai experimentat, a făcut din apărarea Stelei una de netrecut, iar Didi Prodan a devenit unul dintre cei mai buni fundași români. După 4 sezoane și jumătate, a fost achiziționat de Atletico Madrid. O accidentare l-a scos din circuit, iar după o revenire de un meci în anul 2000 la Steaua, s-a retras la FC Național. În perioada petrecută la Steaua, a cucerit 5 titluri de campion, două Cupe ale României și două Supercupe ale României, evoluând și de trei ori în grupele Champions League. Pentru echipa națională a evoluat în 54 de partide.

  S-a stins din viață pe 16 noiembrie 2016, în urma unui infarct.

  Odihnește-te în pace, Tătuca!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img