More


  JUDECATĂ. Pedeapsa maximă pentru criminalul din centru

  =

  Judecătorii au fost necruțători cu criminalul din centru. Magistrați l-au condamnat azi pe Anderson Sere la 20 de ani de închisoare cu executare după ce a ucis un tânăr de 28 de ani în centrul municipiului Satu Mare.

  Anderson Sere şi-a recunoscut fapta, el având o alcoolemie de 2,4 la mie în noaptea crimei. În 28 august 2020, el i-a aplicat victimei o lovitură de cuţit în zona inimii, după ce s-au intersectat.

  Avocatul familiei, Viorel Vaşvari, a declarat la PortalSM, familia acestuia a chemat în judecată Statul Român, prin Ministerul Finanțelor Publice, Inspectoratul General al Poliției Române, Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare, Poliția Locală Satu Mare, Primăria Municipiului Satu Mare și Direcția de Asistență Socială, solicitând daune și implicit recunoașterea faptului că aceste instituții nu au luat măsuri pentru a împiedica un individ periculos să circule pe străzi.

  Familia tânărului decedat arată că autoritățile trebuia să ia măsuri efective și eficiente cu privire la criminal, respectiv de a-l scoate din rândul societății, societate pentru care prezenta un pericol real.

  Criminalul, Sere Anderson, este o persoană fără adăpost, persoană care a fost în evidențele instituțiilor cu o serie de fapte antisociale, printre care contravenții și infracțiuni, fiind condamnat pentru furt şi tâlhărie.

  Doar în cursul anului 2020 autoritățile de poliție, atât cele ale Inspectoratului de poliție, cât și cel ale Poliției locale, i-au aplicat în total 56 de sancțiuni contravenționale.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img