More


  Maya are nevoie de ajutorul nostru!

  - Advertisement -

  Maya este o fetiță de 13 ani care suferă de o formă foarte gravă de autism, după spusele medicilor, fetița are așa numite puncte cenușii pe creier. Fetița este domiciliată în satul Doba, din județul Satu Mare și trăiește într-o căsuță cu o singură cameră alături de mama, bunica și sora ei mai mare.

   

  Boala fetiței a fost depistată abia la vârsta de patru ani, în urma unui control psihiatric sugerat de cei de la primărie.

   

  În urma unor terapii de unde ulterior a fost dată afară datorită comportamentului ei agresiv, Maya și-a pupat și și-a strâns pentru prima dată mama în brațe, la vârsta de 11 ani.

   

  Până la 12 ani, Maya nu știa când îi este foame, își smulgea părul din cap, astfel ajungând să rămână cheală pe o anumită porțiune. Abia undeva după vârsta de trei ani, a început să meargă, târându-se mai mult.

   

  Testul Atec pe care trebuie să îl efectueze Maya odată la un interval de nouă sau 12 luni, va fi realizat în luna mai al acestui an, în urma căruia îi vor fi administrate 10 injecții.

   

  Pentru ameliorarea bolii, Maya are nevoie de o operație în valoare de 12.000 de euro, până în luna septembrie, sumă de care familia nu beneficiază, deoarece este întreținută financiar doar de mama acesteia.

   

  Donațiile se pot face în contul mamei.

  Euro: RO40BTRLEURCRT0309594101

  Lei: RO63BTRLRONCRT0309594102  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img