More


  Meci extrem de important în lupta pentru evitarea retrogradării

  - Advertisement -

  După remiza obținută in extremis la Sânmartin, CSM Satu Mare joacă sâmbătă un nou meci de ”care pe care” în seria a 10-a a Ligii a 3-a.

  Putem spune chiar că e o mică finală pentru evitarea retrogradării dacă ținem cont că CSM Satu Mare e la doar trei puncte distanță de adversarul direct. Iar cu o victorie sătmărenii ar face schimb de locuri cu Progresul și ar fi apoi la mâna lor până la finalul sezonului.
  Progresul Șomcuta Mare a început excelent anul cu o victorie clară, 5-2 cu Bistrița dar apoi a cedat la Șimleu, 1-2 într-un meci în care a condus până aproape de final.
  Echipa din Șomcuta Mare s-a întărit în iarnă cu câțiva jucători de la Minaur, e drept că sunt jucători pe care antrenorul băimărenilor a ales să-i împrumute conștient probabil că nu vor prinde minute multe la Baia Mare.
  CSM Satu Mare mizează pe forța grupului, pe experimentații Schvarzkopf, Zsiga , Cadar sau Vădan și pe elanul tinerilor Chitaș, Nyilvan sau Ziman.
  Liderul SCM Zalău ar putea da o mână de ajutor CSM ului dacă va învinge pe SCS Sânmartin, bihorenii ar rămâne astfel în zona fierbinte a clasamentului…De asemenea Minaur se vede obligată să câștige pe terenul ultimei clasate pentru a se menține pe loc de baraj.
  Interesant se anunță duelul noupromovatelor, CAO Oradea vs Sportul Șimleu. Orădenii sunt pe podium și stau la pândă pentru a prinde locul de baraj în vreme ce Sportul Șimleu speră la măcar un punct după o săptămână în care sărbătoarea după succesul cu Progesul s-a lăsat cu urmări. Doi dintre jucători fiind dați afară din lot după o petrecere…prelungită.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunț condoleanțe

  0
  spot_img
  spot_img