More


  Mircea Govor, la Actualitatea sătmăreană: “Autostrada Codrului va fi finalizată până la finalul lunii august!”

  =

  Dacă e luni seara, e Mircea Govor la Actualitatea sătmăreană. Managerul NVTV a vorbit deschis despre situația investițiilor de la nivel județean, despre restricțiile impuse de pandemie și mai ales despre situația economică din țară.

  Laude pentru prefect
  Managerul NVTV, Mircea Govor, a apreciat poziția prefectului de Satu Mare legată de impunerea carantinării în județ.

  ”Au judecat firesc și nu s-au grăbit cu carantinarea. Sigur că suntem în zona roșie dar trebuie să te mai gândești și la oameni. Să nu-i îngrădești definitiv chiar înainte de Paște”, a spus Mircea Govor, care se întreabă cum de în toamnă am avut alegeri când erau peste 10000 de cazuri pe zi, iar acum restricțiile sunt mai dure în condițiile în care se și vaccinează lumea.

  ”Se vaccinează lumea, sunt centre de vaccinare…Când am avut 10000 de infectați s-au făcut alegeri, iar acum nu le mai dai oamenilor voie să iasă din case după ora 22. Încep să se bage restricțiile de pe vremea lui Ceaușescu. Cred că e o mișcare la nivel mondial.

  Suntem un popor de cobai, distrugem generaţii de tineri
  Au scăpat lucrurile de sub control. E un haos total, cu un guvern depășit total, cu numiri de secretari de stat, cu împărțit de funcții…Nu-i interesează de oameni. Se bagă peste justiție… Pur și simplu încearcă nervii oamenilor, suntem un popor de cobai. Cât mai rezistăm ?”, a întrebat Mircea Govor, care a continuat atacul la actualii guvernanți.
  ”Cresc prețurile de zboară, s-au pierdut de sub control. Se închide totul în jur. Nu mai știi ce să faci cu copiii. Învățământul online a ajuns la limită. Distrugem generațiile de tineri, de copii și nu știu până unde se va ajunge. Într-o zi se va rupe coarda.”

  Autostrada Codrului, terminată în august
  ”Eu m-aș concentra și pe ce se întâmplă în județ. ARL a reluat lucrările la Autostrada Codrului și se fac planuri pentru finalizare. S-a decis că până la finalul lunii august va fi dată în folosință. Se lucrează la podurile peste Homorod, iar o mare parte din drum e deja asfaltat. Mă bucur că implicarea celor de la Consiliul Județean e mai mare și că a venit primăvara. Investițiile trebuie să se facă. Nu știu dacă vor mai fi obiective finalizate anul acesta. Ar trebui să explice și cei din conducerea Consiliului Județean cum și la ce se lucrează și care este stadiul lucrărilor. Este nevoie de transparență totală, iar autoritățile locale să fie obligate să vină să spună ce se întâmplă, nu să stea închiși în birouri”, a comentat Mircea Govor situația lucrărilor de pe Autostrada Codrului. Acesta a lămurit și problema podului de la Pomi-Seini și a amintit de următoarea investiție, podul de la Medieșu Aurit.

  ”Podul de la Pomi e rezolvat de primărița din Seini și de Gabriel Zetea, actualul deputat PSD de Maramureș. Important e că se face și urmează podul de la Medieșu Aurit. Este ultima investiție din județ sub PNDL. Cu bani și finanțare de la guvernul PSD. Vreau să văd ce bani vor mai veni de acum înainte în județ așa cum am adus noi prin PNDL 1 și PNDL 2”, a mai spus Mircea Govor.

  Înregistrarea emisiunii Actualitatea sătmăreană de luni poate fi urmărită pe pagina de facebook a Nord Vest TV.

  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img