More


  Persoană bănuită de furt identificată de polițiști

  =

  Luni, 15 martie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tășnad au fost sesizați de către un bărbat, de 52 de ani, din localitatea Dobra, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracție în incinta unei societăți comerciale din Dobra, pe care acesta o administrează, de unde ar fi sustras bunuri.

  În urma verificărilor desfășurate de polițiști, aceștia au reușit depistarea la scurt timp a persoanei bănuite de furt ca fiind un tânăr, de 22 de ani, din aceeași localitate.

  Astfel, persoana mai sus precizată ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale din localitatea de domiciliu, în noapte de 14/15 martie a.c., prin spargerea ușii de acces, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 2 000 de lei.

  Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.
  Notă: Facem precizarea că, în cazurile prezentate, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img