More


  Premii pentru cuplurile ajunse la nunta de aur

  - Advertisement -

  O jurnalistă celebră spunea că ”o căsnicie de succes presupune să te îndrăgostești de mai multe ori, dar de fiecare dată de aceași persoană.”

   

  Datorită faptului că ne aflăm în pragul Sărbătorilor Pascale, primarul orașului Satu Mare, Kereskényi Gábor, cu dorința de a creea un motiv de bucurie, a organizat în curtea Teatrului de Nord, în data de 31 aprilie 2021, o Gală de Premiere pentru cuplurile care își serbează în acest an, cei 50, respectiv 60 de ani de căsnicie.

   

  ”În vremurile zbuciumate în care trăim, modelele de viață sunt o floare rară. Consider că lecțiile de caracter trebuie să fie transformate în modele adevărate pentru comunitatea locală. Una dintre probabil cele mai grele lecții pe care viața ne-o pune în față este căsnicia. Ceea ce dumneavoastră ați realizat, prin dragostea unul față de celălalt, trebuie să fie un model pentru tinerele generații. Vreau să fiți în continuare alături de noi pentru că mesajul de astăzi este unul care trebuie să fie plin de optimism, curaj. Vreau să vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru Municipiul Satu Mare, pentru orașul nostru. Vreau să vă mulțumesc că datorită vouă, acest oraș poartă amprenta dumneavoastră și tot datorită dumneavoastră suntem un oraș multicultural și trăim într-o comunitate pentru care familia este pe primul loc. Familia va fi mereu valoarea supremă în societatea noastră!” declară Kereskényi Gábor.

   

  În cadrul evenimentului, domnul viceprimar, Adelin Ghiarfaș,  a afirmat faptul că aceste cupluri reprezintă un simbol pentru ceea ce înseamnă cuvântul ”familie” și pentru ceea ce înseamnă cuvântul ”iubire”.

   

  ”Cu toții în viață avem probleme mai mici sau mai mari, care în totdeauna când sunt două persoane în aceași familie, se depășesc mult mai ușor.”  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img