More

    Revenire spectacuosă, punct salvat în ultimele trei minute

    CSM Satu Mare își continuă bătălia pentru evitarea retrogradării și, după victoria 2-0 din primul meci al anului cu Sportul Șimleu, sâmbătă a reușit o remiză pe terenul unei college de suferință…

    Elevii lui Ritli au remizat, 2-2 la Sânmartin, în fața unei echipe ce se află la trei puncte deasupra liniei care duce în eșalonul patru.

    După o primă repriză fără gol, în care bihorenii au irosit o ocazie clară de a marca prin Cosmin Sârbu, partea a doua a fost mult mai productivă.

    În minutul 51, Andraș a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene. În inferioritate numerică, CSC Sâmartin s-a mobilizat și a deschis scorul în minutul 63: M. Popa a pasat pentru Darius Sfârlea, al cărui șut de la 14 metri a poposit la colțul lung (1-0). Bihorenii și-au dublat avantajul cinci minute mai târziu când Florin Pop a fost ținut în careu de Vădan și arbitrul a acordat lovitură de la 11 metri, iar Alex Sorian a punctat pentru 2-0. Același Sorian a șutat în transversală de la circa 22 de metri în minutul 74. În loc de 3-0 s-a făcut 2-1 după ce Kevin Barth a marcat cu o lovitură de cap, din careul mic, în urma unui corner (87), iar în minutul 90 CSM Satu Mare a smuls un punct în urma golului marcat de Mark Nieki cu un șut din 8 metri, după ce Zsiga trimisese în bară (2-2).

    Pentru CSM Satu Mare urmează o nouă deplasare de foc, la Șomcuta Mare. Un meci din care sătmărenii au nevoie de cel puțin un punct pentru a nu i lăsa pe cei de la Progresul să se îndepărteze de locurile retrogradabile.Iar cu o victorie la Șomcuta, CSM Satu Mare urcă pe poziția a 8-a…

    Am avut parte de o etapă în care primele două clasate au învins dar cu mari emoții. SCM Zalău a trecut la limită, 1-0 de ultima clasată, Luceafărul Oradea iar Minaur Baia Mare a revenit de la 0-2 la pauză și a învins Someșul Dej!

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE