More


  Sătmăreni arestați într-un dosar de trafic de droguri și lipsire de libertate

  - Advertisement -

   

  La data de 4 martie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare, au depistat doi bărbați, de 37, respectiv 32 de ani, ambii din Satu Mare, care, în aceeași zi, ar fi lipsit de libertate un bărbat, de 32 de ani.
  În urma percheziției domiciliare efectuate în cauză, de la adresa bărbatului de 37 de ani, au fost ridicate aproximativ 250 de grame de canabis, o pungă cu substanță pulverulentă, galbenă, 6 grindere și două cântare de precizie.
  Față de cei doi bărbați, a fost luată măsura arestării preventive pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc (cocaină și cannabis), lipsire de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii și liniștii publice.
  Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. În activități, au fost angrenați și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img