More


  Un poliţist sătmărean s-a apărat cu pistolul de un bărbat beat care l-a lovit cu pumnii şi picioarele

  =

  Incident șocant în Satu Mare. Un polițist local s-a apărat cu pistolul, atunci când a fost atacat de un bărbat băut. Agresorul tocmai bătuse zdravăn pe taximetristul în mașina căruia se afla.

  Individul a sărit asupra agentului cu pumnii și cu picioarele și i-a rupt chiar și uniforma. Ca să se apere, poliţistul chemat de taximetrist la locul incidentului a scos imediat pistolul hotărât să tragă.
  Taximetristul a cerut celor doi clienți să își pună masca de protecție, dar aceștia au refuzat. Deranjat de pretențiile șoferului, unul dintre clienţi, un tânăr de 32 de ani, a început să îl lovească pe conducătorul auto. Taximetristul a sunat la 112, iar la locul incidentului a ajuns de urgență un echipaj format din un agent al poliției locale și unul al poliției naționale.
  Atacatorul nu s-a lăsat intimidat de oamenii legii. I-a ameninţat, i-a jignit şi a sărit să-l atace pe agentul local. Acesta a ripostat, a scos pistolul și la somat să se pună la pământ.
  Abia când am fost somat cu arma, de polițistul pe care l-a atacat, scandalagiul s-a calmat. Bărbatul de 32 de ani a fost încătușat și dus la sediul, unde e Polițiștii au întocmit pe numele lui un dosar penal pentru ultraj.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img