More


  VIZITĂ PE ȘANTIER. Pe șoseaua de Centură se va circula încă din vara acestui an

  - Advertisement -

  La cum stau lucrurile în acest moment, lucrprile la Șoseaua de centrură a municipiului satu mare vor fi finalizate la timp. Cu alte cuvinte, pe această șosea se va circula încă din vara acestui an. Podul peste Someș este gata, urmând ca restul lucrărilor să fie finalizate până în vara acestui an.

  Vizită de lucru
  Prefectul Altfatter Tamás, subprefecții Lavinia Kiss și Radu Bud și directorul de cabinet Kovacs Robert au avut o nouă întâlnire de lucru cu reprezentanții executantului lucrărilor la Varianta de ocolire Satu Mare, urmată de o deplasare pe șantier.

  Lucrările sunt în grafic, după relocarea utilităților (linii electrice de medie și înaltă tensiune, magistrale de gaz și de apă) care intersectează traseul noii centuri rutiere a municipiului se așteaptă un avans semnificativ al acestora.

  Aristide Poggio, area manager la Itinera SpA a informat conducerea județului despre problemele curente pe șantier, despre decontarea lucrărilor și alte aspecte de organizare, prefectul județului urmând să solicite asemenea întâlniri de lucru mai des, pentru o finalizare în termen a acestui obiectiv care va fluidiza traficul în municipiu și cel spre/dinspre frontieră.

  Despre soseaua de centură
  ”Varianta de Ocolire Satu Mare” este o investiție a Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere printr-un proiect finanțat integral din fonduri europene prin POIM – Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020 și are ca termen de execuție sfârșitul lunii iunie 2021.

  Proiectarea și execuția Variantei de Ocolire a municipiului Satu Mare are o valoare contractuală de 304.790.869,19 lei fără TVA.

  Varianta de Ocolire a municipiului Satu Mare, în lungime de 19,54 km, are prevăzută o perioadă de execuție de 23 luni (5 luni proiectare și 18 luni execuție lucrări) și o perioadă de garanție de 24 luni.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img