More


  Zeci de permise suspendate în week-end

  - Advertisement -

  Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la acest sfârșit de săptămână, o serie de activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 220 de sancțiuni contravenționale.

  Astfel, în perioada 5-7 martie a.c., pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 400 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 100 000 de lei.
  De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 24 conducători auto și au ridicat 5 certificate de înmatriculare.

  Exemple:

  Polițiștii rutieri, au depistat pe raza județului Satu Mare, 13 de conducători auto care au depășit limita legală de viteză, circulând cu viteze cuprinse între 102-166 km/h pe tronsoane de drum cu viteza maximă admisă de 50km/h, 70 km/h, respectiv 100 km/h.


  Trei conducători auto au fost depistați la volanul autoturismelor, după ce au consumat băuturi alcoolice. Testarea cu aparatul alcooltest a relevat valori de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat la doi dintre aceștia, respectiv 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat la cel de-al treilea.


  La data de 7 martie a.c., polițiștii rutieri sătmăreni au identificat, în trafic, un conducător auto, de 47 de ani, din Satu Mare care nu a respectat semnificația indicatorului rutier „Depășirea interzisă”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img