More


  Sătmărenii continuă să joace la loto chiar și în Pandemie

  =

  Activitatea Loteriei Române din Satu Mare a avut de suferit în urma Pandemiei. Cu toate acestea, sătmărenii au decis să își încerce norocul în fiecare săptămână. Sătmărenii continuă să cumpere bilete atât fizice cât și online.

  “Comparativ cu perioada de dinainte de pandemie, am putut observa o scădere a vânzărilor. Oamenii cumpără și în funcție de unde e amplasat biroul. Dacă biroul este amplasat la o stradă principală, numărul vânzărilor crește. Având în vedere că suntem poziționati central, oamenii vin mai mult în weekend”, declară Rodica de la un birou loto sătmărean.

  Care sunt jocurile preferate ale sătmărenilor?

  5/40

  În cazul jocului LOTO 5/40, varianta simplă este formată din 5 numere diferite alese dintre cele 40 ale câmpului de numere ale jocului. Jocul SUPER NOROC se poate juca numai pe bilete LOTO 5/40 completate cu variante LOTO 5/40; nu este posibil să se joace SUPER NOROC fără a juca și LOTO 5/40.

  6/49

  LOTO 6/49 este un joc de tip LOTO, în care numerele dintre care participanții își aleg pe cele pe care le joacă sunt cuprinse între 1 și 49, o variantă simplă având 6 numere. Principiile de joc pentru acest sistem sunt aceleași ca la celelalte jocuri de tip LOTO, particularizând la 6 numere din 49.

  Joker

  Participarea la acest joc se face prin alegerea a două seturi de numere: 5 sau mai multe, cuprinse între 1 si 45 și unul sau mai multe, cuprinse între 1 si 20. Tragerea constă din 5+1 numere, extrase din aceleași două domenii (1-45, respectiv 1-20) mai precis doua seturi care numai împreună formează varianta câștigătoare: unul de 5 numere și unul de un singur număr.

  “În perioada aceasta am dat premii între 7000-24.000 lei. Săptămânal oferim astfel de premii la biroul nostru din Satu Mare. Pentru a ridica premiul, câștigătorul trebuie să prezinte cartea de identitate. Pentru 5/40 și 6/49 premiul cel mare este de 24.700.000 lei, respectiv 7.460 0000 lei ” declară Paula de la o agenție loto din zona central a orașului.

  Viitorul Loteriei online

  Încă de la începutul anului 2020, Sorin Constantinescu, fost consilier al Guvernului în domeniul jocurilor de noroc, a anunțat că este necesară dezvoltarea Loteriei Române în mediul online, mai ales în perioada Pandemiei.

  Acesta a declarat  ca a propus, încă din martie, de la debutul pandemiei, o soluţie pentru vânzarea biletelor online. “Nu se mişcă lucrurile prea repede în acest segment. Am văzut doar un comunicat de presă, dat în septembrie, că Loteria Română şi Autoritatea pentru Digitalizarea României au semnat contractul pentru crearea și dezvoltarea platformei informatice de comercializare a jocurilor loteristice online”.

  Loteria a anunţat că românii pot juca la loto și prin intermediul a peste 5.200 de Stații de Plată SelfPay. Potrivit Loteriei, “participarea la jocurile loteristice tradiționale Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus și Super Noroc este posibilă și prin intermediul celor peste 5.200 de Stații de Plată SelfPay care se află în toată țara. Viitorul Loteriei sună bine, fiind un domeniu care își revine încet.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img