More


  Complexul hotelier Aurora, redeschis după ce a fost reabilitat și modernziat

  - Advertisement -

  Complexul Hotelier Aurora a fost reabilitat și modernizat după aproape 50 de ani de când a fost dat în folosință, iar marți a fost redeschis. Complexul Hotelier Aurora are acum o haină nouă cu săli de conferințe, camere primitoare, restaurant, bar și grădină de vară moderne, unde sunt servicte produse preparate de persona calificat și maistru bucătar, sală de fittnes, jacuzzi, frizerie și coafură.

  La ceremonie de redeschidere a celui mai mare hotel din Satu Mare au fost prezenți, printre alții, primarul Kereskenyi Gabor, subprefectul Radu Bud, viceprimarul Adelin Ghiarfaș, arhitectul, reprezentanții firmei constructoare, angajații complexului, oameni de afaceri, alți invitați.

  Managerul Complexului Hotelier Aurora, Traian Păcurar, a arătat, în cuvântul său, că prin acest proiect, SC Aurora SA a urmărit prestarea serviciilor hoteliere semnificativ imbunatățite, prin facilitarea accesului clienților cazați la noi spații (Săli de conferințe și sală de fitness) și, implicit, la servicii hoteliere mai complexe, aspect ce va reprezenta o noutate și o necesitate pentru societate, ținând cont de cererile existente pe piața locală, în condițiile unui număr redus de hoteluri care asigură astfel de facilități.

  Prin această dezvoltare SC Aurora SA a realizat o inovare atat de serviciu, cât și de proces.
  Valoarea totală a proiectului a fost de : 6.604.601,28 lei plus TVA, din care eligibil 5.553.347,20, iar contribuție proprie 2.597.709,32 lei.

  Valoarea totală cuprinde:

  – construcții în valoare de 4.384.547,07 lei pentru pentru extinderea și modernizarea anumitor spații din cadrul Hotelului Aurora, pentru creșterea gradului de ocupare a hotelului;

  – dotări in valoare de 1.077.204,93 lei și care constă în achizitia a 97 active corporale și necorporale, din care și sisteme moderne și eficiente din punct de vedere energetic, pentru asigurarea apei calde menajere și a încălzirii în spațiile hotelului

  – dotări bucătărie în valoare de 128.368,37 lei fara tva

  – mobilier restaurant, săli de conferință, recepție în valoare de 183.849,00 lei fără tva

  – s-a amenajat sala de fitness cu dotari în valoare de 29.599 lei

  – s-a amenajat sauna + jacuzzi în valoare de 11.207,56 lei

  De asemenea, au fost făcute investiții în domeniul îmbunătățiri serviciilor în valoare de 638.024,69 lei.

  Maestrul bucătar Flaviu Dunca a adus un plus valoarea bucătăriei restaurantului, dându-i, totdată, o notă unică cel puțin în județul nostru având în vedere complexitatea produselor culinare preparate aici. Tot la capitolul bucătărie, mai putem adăuga faptul că, la cerere se va face și catering. Tot aici se va servi și cea mai bună pizza din Satu Mare.

  Demn de remarcat este și faptul că sala restaurantului împreună cu terasele dispun, în total, de circa 400 de locuri, astfel că, odată ce legislația va permite, aici pot fi organizate evenimente de mare anvergură, dar și de mare ținută.

  În cuvântul său, primarul municipiului Kereskenyi Gabor i-a felicitat pe tyoți cei implicați în realizarea proiectului de reabilitare și modernziare a Complexului Hotelier Aurora.

  ”Hotelul Aurora a căpătat o înfățișare elegantă și modernă. Felicitări colectivului care a dus la bun sfârșit un proiect ce aduce plus-valoare orașului nostru!”, a mai spus primarul.

  Practic, începând de ieri, toți sătmărenii, dar și oaspeții sunt așteptați la Complexul Hotelier Aurora.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img