More


  Accident în sensul giratoriu de la Burdea

  - Advertisement -

  Un accident de circulație a avut loc vineri seara în sensul giratoriu de la Burdea. In urma coliziunii care a avut loc, nu au fost răniți, conform PresaSM. 

  Un accident rutier a avut loc vineri, în jurul orei 22:00, în sensul giratoriu de la Burdea. Potrivit primelor informații, este vorba despre un impact destul de puternic între două automobile, un Audi și un Opel, conduse de șoferi în vârstă de aproximativ 35 de ani.

  Urmează să se stabilească circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier. Se pare că șoferul autoturismului marca Audi s-a deplasat dinspre bulevardul Cloșca spre intersecție, iar șoferul automobilului Opel, înmatriculat în Ungaria, a ajuns în sensul giratoriu venind de pe bulevardul Octavian Goga.

  La fața locului au ajuns mai multe echipaje ale poliției. Șoferii nu s-ar fi înțeles amiabil, iar oamenii legii urmează să stabilească care dintre cei doi șoferi se face vinovat de producerea accidentului. În urma impactului, autoturismul Opel a fost proiectat într-un indicator rutier care a fost parțial afectat.

  Două ambulanțe au fost trimise la locul accidentului, însă șoferii nu au suferit răni în urma coliziunii.

  Circulația în zonă a fost parțial restricționată  pentru o perioada scurtă, până când cele două automobile au putut fi evacuate de pe carosabil.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img