More


  Anita Meszaros s-a retras din activitate!

  - Advertisement -

  Pivotul sătmărean, Anita Meszaros a decis să-și încheie cariera la 32 de ani, a anunțat site-ul echipei Al Aplemont Le Havre.
  Jucătoarea lansată de soții Tarța la LPS Satu Mare și care a evoluat de alungul anilor și la BC ICIM Arad sau CSM Satu Mare a fost legitimată la Le Havre din 2018. Pivotul a suferit o accidentare gravă la genunchi în 2011, la națională, după un sezon de vis cu ICIM Univ. Goldiș Arad, alături de care reușea tripla campionat, Cupa României, Liga Europei Centrale. A avut atunci ruptură de ligamente încrucișate și menisc.
  Jucătoarea din Satu Mare nu a scăpat de problemele la genunchi, având nevoie de infiltrații. Pauza forțată de pandemie a întrerupt și ligiile inferioare din Franța, iar lipsa de antrenamente și meciuri au făcut ca fosta jucătoare a CSM ului să nu mai aibă dureri, ceea ce a determinat-o să ia decizia să se oprească.
  „În mintea mea, am vrut să joc și sezonul următor, dar de la Furdenheim (17 octombrie) am văzut că genunchiul nu mai ține. Făceam deja infiltrații de cel puțin trei ori pe an și mi-au vorbit despre operație. A fost atât de afectat pentru ani, m-am săturat să sufăr… În cele din urmă, Covidul m-a salvat (râde), cel puțin mi-a salvat genunchiul de operație pentru că de la sfârșitul meciurilor și antrenamentelor nu mai am dureri!” a spus Anita Meszaros pentru aplemontlehavrebasket.com.
  Anita Meszaros a devenit și fizioterapeut și nu exclude să ajute ultima echipă pentru care a evoluat în caz de forță majoră la antrenamente. Sau „poate la vreun meci acasă în eventualitatea accidentării vreunei straniere, dar nu mai mult. Nu este că nu vreau, dar nu pot!”, a adăugat jucătoarea care va împlini 33 de ani în 6 noiembrie. ( Andreea Vlase)
  Anita Meszaros a petrecut șase sezoane la Arad și a contribuit la titlurile din 2006, 2008 și 2011, plus Cupa României și Liga Europei Centrale în ultimul său sezon în galben-albastru. După accidentarea din 2011 a jucat în stagiunea următoare la CSM Satu Mare. S-a mutat în Franța unde, din 2012, a evoluat pentru echipe ca Reims, Limoges și ASA Sceaux Basket înainte să semneze pentru Al Aplemont Le Havre.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img