More


  Arest preventiv pentru inculpații bătăii de la Dorolț

  - Advertisement -

  Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv a inculpaților, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj.

  S-a reținut faptul că în cursul searii de 4 aprilie 2021, în jurul orei 19.30, prin intermediul S.N.U.A.U. 112 a fost solicitată intervenția organelor de poliție pentru amplasarea unui conflict iscat în comuna Dorolț. La fața locului s-au deplasat echipaje d poliție din cadrul Secției 3 Poloție Rurală Satu Mare, fiind solicitat ulterior sprijinul echipajelor din S.A.S. Satu Mare și I.J.J. Satu Mare, precum și a unui echipaj al Poliției Municipale  Satu Mare.

  La vederea fortelor de ordine venite în sprijin, mai multe persoane din cadrul comunității respective au început să se manifeste agresiv față de forțele de ordin, aruncând cu pietre și bâte în direcția acestora și autospecialelor și amenințând forțele de ordin cu drujbe.

  Astfel, în urma altercației, trei agenți de poliție, din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Satu Mare au suferit leziuni care au necesitat pentru vindecare 1-2 zile de îngijire medicală, respectiv 2-3 zile de îngrire medicală, ca urmare a unor lovituri cupumnul, respectiv cu piatra. Unu agent din cadrul S.A.S. Satu Mare a suferit leziuni la nivelul urechii ca urmare a unei lovituri cu piatra, în urma căreia i-a fost sancționat pavilionul urechii stângi.

  Prin încheierea judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Satu Mare, a fost admisă propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecători Satu Mareși s-a dispus arestarea preventivă a inculpaților pe o durată de 30 de zile.

  Urmărirea penală a fost efectuată de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Secției 3 de Poliție Rurală Satu Mare, Serviciul de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Satu Mare și Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img