More


  Atentat la sănătatea oșenilor

  - Advertisement -

  Inspectorii Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Satu-Mare au realizat, săptămâna trecută, 96 acțiuni de control, în domeniul siguranței alimentare.

  În urma controalelor efectuate, au fost aplicate șapte sancțiuni contravenționale, din care, – o amendă contravențională în valoare de 10.000 Lei, – pentru un Fast Food, din localitatea Gherța Mică – pentru comercializarea produselor alimentare în spații necorespunzătoare și neaprobate sanitar veterinar, – respectiv șase avertismente, pentru șase producători particulari, din Piețele Agroalimentare Mare – 1, Someș – 1, Mică – 2 din Satu – Mare și Piața Carei – 2.

  De asemenea, au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, reprezentând – două amenzi contravenționale, în valoare de 24.000 Lei, pentru o societate comercială, din localitatea Satu – Mare, pentru existența unor neconcordanțe între situația existentă și atestările din certificatele sanitare veterinare de transport privind destinația acestora.

  Continuă acțiunile de control în trafic, inspectori D.S.V.S.A. împreună cu inspectori din partea IJP și Poliției de Frontieră, pentru depistarea transporturilor ilegale de carne și de preparate din carne, indiferent de specia de la care provin.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img