More


  ATENŢIE, VITEZA UCIDE!

  - Advertisement -

  – Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

  – Viteza determină creşterea distanţei de frânare necesară opririi autovehiculului în siguranţă!
  – Viteza determină agravarea consecinţelor accidentelor rutiere indiferent de cauză!
  – Nu în ultimul rând, rugăm conducătorii auto începători să evite, pe cât posibil, conducerea autovehiculului în condiţii de drum alunecos, pe timp de noapte sau pe distanţe mari, dată fiind experienţa redusă şi riscul implicării în evenimente rutiere nedorite.
  – De asemenea, le reamintim că, dacă au mai puţin de un an de practică, viteza maximă admisă în afara localităţilor este cu 20 km/h mai mică.

  Informăm cetățenii că și în acest sfârșit de săptămână polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare vor continua acțiunile care vizează în special prevenirea și combaterea accidentelor rutiere provocate de viteză excesivă sau neadaptată!!!

   

  Totodată, reamintim cetățenilor că în toate localitățile se interzice circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei în intervalul orar 22.00 – 05.00.

  *Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție, să nu se expună la riscuri.
  *Nu dorim sancționarea cetățenilor, ci dorim ca toți să conștientizeze faptul că, sănătatea și viața persoanelor sunt cele mai importante, însă nu vom tolera nicio abatere a legii.
  *Suntem şi vom fi prezenţi, permanent la datorie şi aplicăm legea în litera și spiritul ei!

  Totodată, solicităm tuturor cetățenilor să se informeze din surse sigure cu privire la noile reguli ce vor intra în vigoare și să dea dovadă de o conduită responsabilă.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img