More


  De Florii, jandarmii la datorie!

  - Advertisement -

  În perioada 23 – 25 aprilie a.c., pentru siguranța cetățenilor, Jandarmeria Satu Mare va intensifica acțiunile specifice de asigurare și menținere a ordinii și siguranței publice.
  În acest sens, aproximativ 200 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare vor acționa pe raza județului atât independent cât și în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Satu Mare, pentru siguranța cetățenilor, dar și pentru verificarea respectării măsurilor preventive dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual.
  De Florii, jandarmii vor asigura ordinea și liniștea publică din municipiile Satu Mare, Carei și orașele, Negrești Oaș respectiv Tășnad, unde vor gestiona afluxul de persoane și respectarea măsurilor de protecție epidemiologică, pe timpul și după terminarea slujbei religioase.
  Le recomandăm tuturor să respecte măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-Cov-2 iar în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte antisociale, să solicite sprijinul jandarmilor aflați în apropiere.
  Prezenţa Jandarmeriei în mijlocul cetăţenilor este destinată descurajării comportamentelor necivilizate şi intervenţiei pentru rezolvarea eventualelor situații speciale/de criză în domeniul ordinii publice.
  În cazul în care vă aflați într-o situație dificilă, solicitați cu încredere sprijinul jandarmilor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img